POISTOT (HO 19.11.2015)


Mainosnauha 10 000:lla sivulla!

MOBIIN
Edellinen - Seuraava - Joka etusivulle! - Torstai 2014-04-03 N:o 1727 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 114415
- Modern Times Kuvitelma -
Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilaisen ainutlaatuinen tiedotustilaisuus Kuvasarja - Sanomakonsernin tiedote Natoon liittymiseksi Lue! - Nato-gallup-humpuukia. Kannatus ei ole noussut Lue! - Videot A-Talk. Lapsilisien leikkaus ym. OSA1 - Yle: "Tihkuneiden tietojen mukaan lapsilisiä aiotaan leikata." 8 kuvaa - "Ehdotus olisi kurittanut liikaa pienituloisia". Arhinmäki. LIVE. 24 kuvaa - SDP hyväksyy. Jutta Urpilainen. 8 kuvaa - Hallituksen suuri SOTE Kuvat - Vuosisadan kuva. Sauli Niinistö Kuvat - Minna Canth Kuva

Huhtikuu. Kuvasarja Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilaisen tiedotustilaisuudesta torstaina 03.04.2014. Tätä ei löydy missään muualla!












Isonna!

Kuvasarja Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilaisen tiedotustilaisuudesta torstaina 03.04.2014. Mukana myös Pia Viitanen ja Krista Kiuru, taustalla Jouni Backman ja Maria Guzenina-Richardsson mm.
Kuvat Yle tv1:n uutisista ja teksit Yle tv2:n Pasilasta torstaina 2014-04-03 klo 20:34-20:38. Pertti Manninen. Isonna!
(Alkujuonnon kaksi kuvaa siirrettty paikoille 6 ja 7. Raw-kuvat, viisi kasvokuvaa tummennettu).

Asiaan, eli luentoon! Ennen oli hienoa huumoria Suomessa. – Nyt on vain huonoa huumoria. – Ei koskaan ole ollu hienoa huumoria Suomessa! – Jumalauta! On ollut! – Ennen sotia Suomen suosituin koomikko oli Peeveli. – Ihastuttava lapsenomainen hahmo, jonka kuolemattomat hokemat  ”loiskis, sano kana” ja ”kaadas likka kahaveeta” naurattivat kaikkia. – Hehe hehe. Kaikkia, ettäs tiedät likka. – ”Loiskis, sano kana”? – Aina naurattaa, kun sen kuulee. Loistokasta uraa teki Peeveli, kunnes klassisen suomalaisen viihdetaiteilijan lailla hirttäytyi. – Sä oot taas lukenu niitä kuppasia johtamisoppaita! – En ole lukenut! – Nyt hiljaa tai vien sinut saunan taakse jalkapuulla hakattavaksi! - Ei löytänyt lässyttävä. lippalakkinen ja polvihousuinen mies vaimoa. – Mikä teitä suomalaisia naisia riivaa? 50-luvulla suomalaisten lemmikki oli savoa viäntänyt lammaspaimen Pekka Pääpää. Että oli haaska mies. – Hysteriaa herätti hänen tokaisunsa ”voe tätä hässäkkätä”. – Nerokasta. – Juuri niin, Pöysti. Silloin oltiin oivaltavia, nykyään vain törkeitä.  – Kaikki vaan alapääjuttuja kertovat. – Hässäkkä viittasi alun perin vulvaan. – Ei viitannut Pekka Pääpää siihen. – Ei ollut Pekka vulva-miehiä. – Tai oli, mutta lavalla hän oli savoa viäntänyt lammaspaimen, joka viattomasti vitsaili hässimisestä. Jumalauta! Irstas oli Pääpääkin! – Ei ollut loppuun asti mietitty tämä luento! – Mentäiskö asiaa? – Asiaan! – Tässä on joku kadonnut koomikonpelle, joka ei ole lainkaan hauska.  -  En muista nimeä. - Se on Simo ”Pärä” Perälä, suosittu stand up-koomikko. – Hän on paha suustaan. – Suomalainen stand up on ihan hirveetä kuraa. – Juna-aikatauluista valittamista, sukupuolten erojen ihmettelyä ja hassuja ääniä. Missä yhteiskuntakritiikki? – Missä yksityiselämänsä paljastajat? – Miksi ei ole sit down –komediaa? – Istuma-asennossa perspektiivi maailmaan muuttuu jännästi. – Tämä kiinnostaa minuakin, olenhan tunnetusti huumori-immeisiä. – Kaikki sanoo noin. Varsinkin ne, jotka ei oo yhtään huumori-immeisiä. – Mikä häpeä on myöntää olevansa huumorintajuton? – Pekka ei häpeä sitä. Vai mitä? – Mitä? On minulla huumorintajua! – Raunon lailla rauhaisa komiikkani ei vain pääse kukoistamaan tänä ylivilkkauden aikakautena. – Minä pidän blondivitseistä. – Miten yksikätisen blondin saa alas puusta? – Ampumalla tietenkin. – Ei siinä ole mitään hauskaa. Tämä selkärangaton huumorimies sohaisi monia ihmisryhmiä alapäällään … Siis alapääjutuillaan. – Mikä minua vaivaa? Aloitatte tutkimukset loukatuista osapuolista! – Tarviiks sitä ottaa itteään aina niin vakavasti Pärä on oikein hauska.

Tätä ei löydy missään muualla! Tulossa Timo Soinin kirjanjulkistamistilaisuus, samalla metodilla!


phuket.fi - patong.fi - thailand.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info - phuket.fi - patong.fi - thailand.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info -



Patong Ravintola
- Patong Sauna ja kabinetti - Patong Mopot ja auto - Flying Finn Vene-Kalastus - VuokrataanThalangissa Talo-Huvila - Midnight Sun Restaurant

Huhtikuu. Sanomakonsernin tiedote liputtamisesta Natoon liittymiseksi.

Sanomakonserni on maailman ja Euroopan kiristyneen tilanteen johdosta päättänyt, että se kaikissa nettijulkaisuissaan (2013 yli miljoona kävijää) liputtaa Suomen Natoon liittymisen puolesta. Sanomakonserni katsoo erityisesti Venäjän presidentti Vladimir Putinin toiminnan olleen Krimin miehityksessä vaaraksi Suomen turvallisuudelle. Liittoutuminen Natoon suojaisi Suomea naapurimaan tulevilta toimilta Suomen itsenäisyyden säilyttämiseksi.
01.04.2014. Sanomakonserni
Tiedote luettavissa osoitteessa www.sanomakonserni.fi.


Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen - Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Jokaiselle etusivulle!

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi Ilmoita ilmaiseksi sivu! - 101 ilmoitusta -  



(41) Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Huhtikuu.
Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012. 

Ymmärrys

Herra, suo minun ennemmin ymmärtää kuin saada ymmärrystä.
Franciscus Assisilainen

Kun järki sekoittuu jaloimpiin aistimuksiin ja ne muodostavat yhden kokonaisuuden, tätä voidaan täydellä syyllä nimittää elävän olennon olemassaolon pelastajaksi.
Platon

Tämä maailma on komedia niille, jotka ajattelevat ja tragedia niille, jotka tuntevat.
Horace Walpole

Niin kauan kuin ihminen ajattelee, hän on vapaa.
Ralph Waldo Emerson

Ei riitä, että järki on terävä. Tärkeintä on käyttää sitä oikein..
René Descartes



(42) Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Huhtikuu.
Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012. 

Ymmärrys

Älykkäät ihmiset ovat pahojen ihmisten työkaluja.
William Hazlitt

Ihminen, joka rakastaa elämää kyllin intohimoisesti, iloitsee siitä, että hänen ei tarvitse tietää kaikkea.
Torsti Lehtinen

Vasta myöhään elämässäni huomasin, kuinka helppo on sanoa: EN TIEDÄ!
W. Somerset Maugham

Kenenkään tieto täällä maan päällä ei ylitä hänen kokemustaan.
John Locke

Kokemus on nimi, jonka itse kukin antaa erehdyksilleen.
Oscar Wilde

Tärkein asia ihmisille on tieto siitä, miten elää itsenäisenä.
Michel de Montaigne

Tieto on pelon vastamyrkky.
Ralph Waldo Emerson

Terve järki on parhaiten jaettu asia maailmassa, kaikki uskovat omistavansa sitä niin paljon, että nekin, joita muissa asioissa on vaikea tyydyttää, eivät tavallisesti halua sitä enempää kuin heillä on.
René Descartes


Etsi Nettisanomista!


Huhtikuu 2014. Nato-gallup. Humpuukia. Kannatus ei ole noussut tuloksen perusteella.

maaliskuu 30, 2014
HS: Nato-kannatus kasvanut hieman
Suomalaisten Nato-jäsenyyden kannatus on kasvanut neljä prosenttiyksikköä kuukaudessa, ilmenee Helsingin Sanomien kyselystä. Maaliskuussa tehdyssä kyselyssä 22 prosenttia haastatelluista kannattaa liittymistä Natoon ja 59 prosenttia suhtautuu ajatukseen kielteisesti.
Kuukautta aiemmin tehdyssä kyselyssä 18 prosenttia kannatti Nato-jäsenyyttä ja 64 prosenttia vastusti sitä. Muutos ei mahdu virhemarginaaliin.
Uusin mittaus teetettiin TNS-gallupilla

Kommentti
Jossain kerrottiin virhemarginaaliksi 4 prosenttiyksikköä.
Kun edellisessäkin kyselyssä oli varmaankin sama 4, niin ei voi sanoa mitään kannatuksen nousemisesta, siis varmaa.
Viikkosanomat 2014-03-30 klo 21:52

Tarkennus 2014-03-31 klo 09:34.
Kommentin painovirheet korjattu.
Ylläoleva katkelma jäi dokumentoimatta, sen lähde, kiireessä kun bussi saapui määränpäähänsä. Uutinen saattoi olla Iltalehti.fi:stä  ja se oli kuitenkin lopuksi signeerattu STT-merkinnällä.

Kun nyt sitä etsin törmäsin mahdollisesti sen korvanneeseen sivuun:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/
2014033018169353_uu.shtml

”HS-kysely: Naton kannatus kasvanut hieman
Sunnuntai 30.3.2014 klo 19.43
Suomalaisten Nato-jäsenyyden kannatus on kasvanut neljä prosenttiyksikköä kuukaudessa, ilmenee Helsingin Sanomien kyselystä.
Maaliskuussa tehdyssä kyselyssä 22 prosenttia kannattaa liittymistä Natoon ja 59 prosenttia suhtautuu ajatukseen kielteisesti.
Kuukautta aiemmin tehdyssä kyselyssä 18 prosenttia kannatti jäsenyyttä ja 64 prosenttia vastusti. Muutos ei mahdu virhemarginaaliin.
Nato-kannastaan epävarmojen osuus on säilynyt liki ennallaan. Kantaansa ei osannut tai halunnut sanoa nyt 19 prosenttia haastatelluista, kun vastaava luku oli helmikuussa 18 prosenttia.
Uusin mittaus teetettiin TNS-gallupilla 11.-22. maaliskuuta. Siihen haastateltiin puhelimitse tuhatta suomalaista.
Suomen Kuvalehden aiemmin maaliskuussa teettämässä kyselyssä saatiin Nato-kannatuksen muutoksesta liki sama tulos.
Lähde: Helsingin Sanomat
STT”

Kommentti.
Edelleenkään uutisessa ei kerrota virhemarginaalin suuruutta, mutta tänään ilmestyneessä HS:n paperilehdessä se mainittiin: ”Tutkimuksen virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä molempiin suuntiin.”

Tämäkään ei muuta sitä tosiasiaa, että väite: ”Suomalaisten Nato-jäsenyyden kannatus on kasvanut neljä prosenttiyksikköä kuukaudessa” ei perustu kyselyjen tuloksiin.
Rautalangasta: Helmikuun kyselyssä Naton kannattajia on ollut virhemarginaali huomioon ottaen 15  - 21 prosenttiyksikköä.
Nyt maaliskuun kyselyssä 19 – 25 prosenttiyksikköä.
Maininta siitä, ettei mahdu virhemarginaaliin on lievästi sanottuna huvittava. Ei mahdu, jos helmikuun tulos olisi ollut kiveenhakattu tulos, mutta kun sekin sisälsi  virhemarginaalin.

Yleensäkin vertailu prosentin tarkkuudella edellisiin tuloksiin on puppua, koska virhemarginaalit niissäkin siis on. Sama juttu on puolueiden kannatusmittauksissa, mutta kun niiden viihdearvo, ja mahdollisesti myös manipulointiarvo, on niin suuri, että niistä ei haluta luopua, ei Yle tai valtakunnan ”päälehti” Helsingin Sanomat. Tämähän näkyy tässäkin Nato-kyselyn uutisoinnissa.

HS:n uutisointi tänään on aika huvittava. Otsikoidaan muutosuutisella ja kahdessakin tekstissä unohdetaan kertoa, Naton kannattajien prosenttiosuus. Onhan se siellä taulukossa. Itse tekstissä kannattajien osuus vähätellään taitavasti esim. näin:

”Selvä enemmistö suomalaisista, 59 prosenttia, vastustaa, yhä Suomem Nato-jäsenyyttä.”
Vaikkei suoraan valehdella, niin  syntyy vaikutelma, että kannattajia olisi 4:llä alkava prosenttiluku, näinhän ei ole, kannattajien osuus oli 22 ja ”ei osaa sanoa”-osuus 19.

Oma lukunsa on sitten se vauhkoaminen eri puolueiden kannattajien kannatuslukujen lisääntymisessä. Kun otos vain yhä pienenee, niin virhemarginaali senkun suurenee ja prosentin tarkkuudella tuloksen kertominen on entistä enemmän humpuukia.

Onhan sinne saatu Ulkopoliittisen instituutin tutkijan Charly Salonius-Pasternakin arviokin: ”Voisi veikata, että vasemmistoliiton kannattajien Nato-kannat eivät koskaan ole muuttuneet näin paljon näin lyhyessä ajassa”

Eilen näitä juttuja bussissa lueskellessani törmäsin johonkin juttuun jossakin, jossa johtaja Teija Tiilikainen arvioi Nato-kannatuksen kasvun syitä, Ukraina siellä ainakin oli. Häneenkin oli mennyt täydestä tämä väite kannatuksen kasvamisesta.

Tarkoitus pyhittää keinot.

Tähän loppuun täytyy kertoa radiosta kuulemani Ilta-Sanomien etusivu: ”Putin tahtoo Suomen”.
Seuraavaa kannatuskyselyä täytyy odottaa vielä kuukausi!

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2014-03-31 klo 10:25, aprilli-päivän aattona.

Uusin Ilta-Sanomat


31.3.2014

Tags: ,
 , ,
 ,

http://viikkosanomat.fi/2014/03/30/
nato-gallup-humpuukia-kannatus-ei-ole-noussut-tuloksen-perusteella/


Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta!

Sunnuntai 2013-04-21: Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! Suomalaiset Euro- ja Emu-intoilijat Ylen esittämässä dokumentissa 21:49, 21:54 ja 22:07. Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!


Tapio Raunio & Matti Wiberg (toim.):
Eduskunta. Kansanvaltaa puolueiden ja hallituksen ehdoilla.
Gaudeamus 2014
www.gaudeamus.fi




"Vanha lastensairaala hajoaa käsiin - Nyt kyllä raskennetaan yhdessä uusi - Lahjoita 10 - Lahjoita 20- Uusi lastensairaala - Katso ketkä jo ovat talkoissa mukana: http://www.uusilastensairaala2017.fi
"Mitä kuuluu?" Maanantai 2013-03-04 16:03. Jyväskylä. Vapaudenkatu. Paikallisterminaali. Kuva: Pertti Manninen. Laajenna!

Joulukuu 2013. Harrastakaa!

"Harrastakaa!". Rengasvoimistelija matkalla treeneihin Vaajakosken urheilutalolle nuorempien koulutyttöjen palatessa koteihinsa joulukuun lumien jo hiukan valaistessa hämärtyvää iltapäivää. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2013-12-12 klo 14:52.

Tammikuun kimallus.

"Tammikuun kimallus". Tiistaina 2014-01-14 klo 12:41 Jyväskylän Vaajakosken Wellamo-uimahallissa. Kuva: Pertti Manninen.


Joulukuu 2013. Bandyliiga. JPS - HIFK 4-3. Lauantaina 2013-12-21 klo 16:20.

Jyväskylän Palloseuran pelaaja yrittää riistäytyä irti kahden HIFK.n pelaajan puristuksesta. JPS voitti jännitttävän ottelun oltuaan ensimmäisellä jaksolla jo hetken 0-2 tappiolla. Puoliajalle mentiin tilanteessa 1-2 ja kotijoukkue tasoittikin ensin pelin ja siirtyi 4-2 johtoonkin, mutta vierasjoukkueen takaa-ajo riitti vielä yhteen maaliin lopputulokseksi 4-3. Viitaniemen kenttä Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen.




Hirvaskankaan hirvet kierrossa. Keski-Suomi. Äänekoski. Hirvaskangas, 4-tieltä erkanevan 69-tien alussa. Tarkistamatta voi sanoa, että taiteilijan nimi on Kari Alonen. Katso " Poro matkakeskuksen edessä Kari Alosen rautailemana" sarjassa "Vararikosta vararikkoon". Kuva
http://www.nettisanomat.com/
2012/01/16/etusivu.htm

Kuva: Pertti Manninen. Tiistai 2013-05-28 12:51. Laajenna!

Arkisto. "Työtä". 01.05.1994.


Arkisto 2006. "Työtä kaikille". Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!
http://www.nettisanomat.com/
2006/05/01/etusivu.htm

 

Arkisto 2001.

SMILE
from MODERN TIMES

Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS

Music by
CHARLIE CHAPLIN

Moderately, with great warmth


SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth

AIN' - HYMY

suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01



modern times - nykyaika. kuvitelma.

http://www.nettisanomat.com/
2001/05/17/hymy.htm

 
Nettisanomat Keskiviikko  2007-04-04. "Äidin rakkaus". Helsinki. Rautatientori. Lauantai 2007-03-31 klo 11. Pertti Manninen. Kuvasarja.
http://www.nettisanomat.com/
2007/04/04/etusivu.html

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi


"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/31/viikonkuva.htm

 

SANOMASAMPO - 2014/04/03 - Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilaisen ainutlaatuinen tiedotustilaisuus Kuvasarja - Sanomakonsernin tiedote liputtamisesta Natoon liittymiseksi Lue! - Nato-gallup. Humpuukia. Kannatus ei ole noussut tuloksen perusteella. Lue! - Kuva. Tapio Raunio & Matti Wiberg (toim.): Eduskunta. Kansanvaltaa puolueiden ja hallituksen ehdoilla. - Bandy JPS-HIFK Kuva - Harrastakaa! Kuva - Vuosisadan kuva - Kuva. Hirvaskankaan hirvet kierrossa - Kuva: Työtä. Vappuna 1994 - Kuva. Vanha lastensairaala hajoaa käsiin. - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - etusivu - tostai 03.04.2014 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori - Viikkosanomat - Härkää sarvista - 12.fi - Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Toimittanut Arto Manninen.

Urpilainen, tiedotustilaisuus, Pia Viitanen, Krista Kiuru, Jouni Backman, Maria Guzenina-Richardsson, Sanomakonserni. tiedote, Nato, liputus, Venäjä, Vladimir Putin, sanomakonserni.fi, Charly Salonius-Pasternak, gallup, HS-Gallup,  HS, Ilta-Sanomat, humpuuki,  kannatus, kysely, Nato, Teija Tiilikainen, TNS-gallup, tulos, Ulkopoliittinen instituutti, Ukraina, virhemarginaali, Helsingin Sanomat,

N:o 1727 Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-04-03 ja 2014-04-04, nettiin 2014-04-04 01:44 linkkejä 2014-04-04.

Nettisanomat-perhe. 2014. Kävijätilasto. Päivittäiset eri kävijät. Helmikuu 2014.

TOP 50
 
 

tammi 2014
helmi 2014
maalis
2014
nettisanomat.com
36128
36451
44014
viikkosanomat.fi
*17366
17732
 
12.fi
15916
16480
19840
sanomanetti.fi
*10776
9581
 
sanomatori.fi
*6249
3472
 
sanomapark.fi
*6069
5598
 
helkinginsanomat.com
3338
3381
 
viikko.fi
3244
2863
 
hs27.com
3051
5192
 
nettimobi.com
1892
2175
3347
hs24.mobi
834
797
798
fy.fi
689
868
 
sanomaa.com
492
896
1093
wincapita.fi
*465
1135
 
nettilehti.com
*402
1033
 
shit.fi
345
268
355
vuosisanomat.fi
333
297
392
kuvaviikko.fi
318
228
336
sanomasampo.fi
271
243
275
venus.fi
249
230
304
helsinkiareena.fi
224
300
375
laukaansanomat.fi
187
127
9
vuosi.fi
163
152
187
let.fi
157
135
158
nettimobi.fi
152
114
168
hesansanomat.fi
139
89
241
elama.fi
125
126
145
infoinfo.fi
119
102
135
kuvala.fi
115
100
94
n1.fi
106
97
119
kuvasanomat.fi
93
87
82
sanala.fi
91
85
118
sanomamaailma.fi
91
59
41
aikala
90
66
7
sanat.fi
90
45
75
nettifoto.fi
89
0
0
jyv.fi
88
65
64
sanomakuva.fi
88
56
30
sanomo.fi
84
64
41
keskiviikko.fi
83
64
88
oppila.fi
81
65
37
helsinki-areena.fi
73
63
54
kauppasanomat.fi
66
66
70
maanantai.fi
66
64
53
sanomavideo.fi
60
49
46
raw.fi
59
60
89
12tori.fi
58
54
48
mummi.fi
57
63
68
tiistai.fi
55
49
92
sanomaviikko.fi
54
49
32
iske.fi
50
33
47
pukeva.fi
46
13
0
gagarin.fi
44
31
54
tietosanomat.fi
28
27
34
2014-02-08
* loppuvuonna 2013
111598
 
 
eduskuntatalo.fi
 
50
47
pappa.fi
 
49
72
2014-03-20
 
114415
 

Sivun alkuun!

Nettisanomat-sivuston aineistoa (03.04.2014 - 19.07.2014) nettiin tiistaina 2014-07-22.