POISTOT (HO 19.11.2015)


Mainosnauha 10 000:lla sivulla!

MOBIIN

Kesäkuu 2014. Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 2.
Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla! Katso myös 1

Edellinen - Seuraava - Joka etusivulle! - Keskiviikko
2014-06-04 - N:o 1745 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 138786
Kissan päivät - Hellettä yli 30 astetta! Kuvat
Vuosi sitten: Korkman: Soinin puheet panettelua Lue!









Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 2.
Kuvat suuresta vaalitentistä, jossa pääministeri ei oikaissut väärää tietoa ilmatilaloukkauksista. Europarlamenttivaaleja ei haluttu sotkea tällaisella, olihan Kokoomuksella neljäs paikka tähtäimessä.

Tänään keskiviikkona 2014-06-04 Helsingin Sanomat kertoo ja uskoo edelleen, että pääministeri ei tiennyt saamastaan väärästä tiedosta tässä vaalitentissä: "... perussuomalaisten johtaja ja ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soini toisti Kataisen virheen Ylen eurovaalitentissä. Soini sanoi Hornetin käyneen tunnistamassa venäläiskoneet. Vieressä istui puolustusministeri Carl Haglund, hiljaa. Haglund ei halunnut suorassa lähetyksessä korjata Soinin vääriä tietoja, kertoi Iltalehti tiistaina."
Tästä on kyse-osiossa Helsingin Sanomat kertoo: "Virhe korjattiin, mutta pääministeri ei huomannut viestiä. Katainen jäi luuloon, että Hornetit olivat nopeasti tunnistaneet venäläiskoneet." HS keskiviikkona 2014-06-04 jutussa "Kun pääministerin annettiin pudota kartalta".

Kuvat ovat TV1:n lähetyksestä ja tekstit toisen kanavan toisen ohjelman tekstityksestä.
Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla!
Kuvat: Pertti Manninen torstaina 2014-05-22 klo 21:26-21:28.

Iltalehti tiistaina 2014-06-03: Kaikki puoluepomot väärässä: "Eurovaalien alla Timo Soini (ps) luuli vaalitentissä, että Hornetit ehtivät ilmatilaloukkauksiin mukaan." ... "Vieressä istunut puolustusministeri Carl Haglund (r) ei Soinin tietoja korjannut eivät myöskään sisäministeri Päivi Räsänen (kd), ympäristöministeri Ville Niinistö vihr) tai pääministeri Jyrki Katainen (kok)."

Katso myös! Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 1. Kuvasarja


phuket.fi - patong.fi - thailand.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info - phuket.fi - patong.fi - thailand.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info -



Patong Ravintola
- Patong Sauna ja kabinetti - Patong Mopot ja auto - Flying Finn Vene-Kalastus - VuokrataanThalangissa Talo-Huvila - Midnight Sun Restaurant

Arkisto vuosi sitten!

Kesäkuu 2013. Valoa!

Valoa!
Suomi tiistaina 2013-06-04 21:26. Kuva: Pertti Manninen. Isonna!


Sunnuntai 2013-06-02. 
Timo Soini: Suomen kansalle. "Kappaleesta näkyy, että Suomi solmi tuottojenvaihtosopimuksen, prosenttiswapin, jossa nimensä mukaisesti Suomi maksaa kreikkalaispankeille prosenttiosuuden saamistaan pääomatuloista. Kreikkalaispankit puolestaan maksavat Suomelle oman prosenttiosuutensa synteettisestä Kreikka-short- järjestelystä. Siinä ydin. (Ilmoitus Helsingin Sanomien etusivulla). 09:33. Isonna!

Sixten Korkman Ylelle: ”Suomella on vakuuksien vuoksi erittäin vahva neuvotteluasema, jos tulevaisuudessa tulee tilanne, ettei Kreikka selviydy veloistaan …”

Yle: Korkman: Soinin vakuuspuheet panettelua 

Professori Sixten Korkman pitää perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin puheita Kreikka-sopimuksesta epäluulon lietsomisena.

Aalto-yliopiston taloustieteen professori Sixten Korkmanin mielestä perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin käynnistämä keskustelu Kreikka-sopimuksesta on epäluulon lietsontaa.

- Minusta tuntuu, että hän arvioi, että tässä tilanteessa on sellainen ilmapiiri tällä hetkellä, että voidaan lietsoa kansalaisten keskuudessa epäluuloa poliitikkoja ja hallitusta vastaan, Korkman arvioi Yle Uutisille.

Korkman puolustaa Soinin arvostelemia valtiovarainministeriön virkamiehiä. Korkmanin mukaan Soini antoi Helsingin Sanomista ostamassaan ilmoituksessa ymmärtää, että virkamiehet ovat joko tyhmiä tai rikollisia. Korkman on itsekin VM:n entinen virkamies.

Korkman mainitsee erityisesti valtiosihteeri Martti Hetemäen, jonka hän kehuu olevan poikkeuksellisen pätevä ja älykäs virkamies.

- Minusta Suomen valtiovarainministeriöllä on korkeatasoiset virkamiehet. Tämän kaltainen panettelu on minusta jossain määrin ala-arvoista. Meillä on riittävästi ongelmia ilman, että asetamme nämä ihmiset kyseenalaisiksi, Korkman sanoo.

Hänen mielestään Suomella on vakuuksien vuoksi erittäin vahva neuvotteluasema, jos tulevaisuudessa tulee tilanne, ettei Kreikka selviydy veloistaan ja käydään keskustelua maan velkajärjestelystä. Korkman on luottavainen sen suhteen, että Suomi saisi tällöin vakuusjärjestelyssä talletetut rahat itselleen.

http://yle.fi/uutiset/korkman_soinin_vakuuspuheet_panettelua/6671593

Korkman: Soinin vakuuspuheet panettelua

LAINAUS LOPPUU

Viikkosanomat, Pertti Manninen. Maanantai 2013-06-03 22:17.

Tags: 

Viikkosanomat-blogissa:

http://viikkosanomat.fi/2013/06/03/sixten-korkman-suomella-on-vakuuksien-vuoksi-erittain-vahva-neuvotteluasema-jos-tulevaisuudessa-tulee-tilanne-ettei-kreikka-selviydy-veloistaan/


Etsi Nettisanomista!



Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen - Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Jokaiselle etusivulle!

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi Ilmoita ilmaiseksi sivu! - 101 ilmoitusta -  


Kesäkuu 2014. Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 1.
Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla!

Tiistai 2014-06-03 - N:o 1744 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 138786
Kissan päivät - Hellettä yli 30 astetta! Kuvat
Arkisto vuosi sitten: Suomella ei ole vakuutta Kuvasarja
Suomalaisten rahapelitottumukset Lue!










Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 1.
Kuvat suuresta vaalitentistä, jossa pääministeri ei oikaissut väärää tietoa ilmatilaloukkauksista. Europarlamenttivaaleja ei haluttu sotkea tällaisella, olihan Kokoomuksella neljäs paikka tähtäimessä. Tänään tiistaina 2014-06-03 Ilta-Sanomat edelleen kertoo siitä, että Naton tietojen mukaan toinen koneista ei olisi ollutkaan Suomen havaitsema kuljetuskone, vaan nykyaikainen hävittäjä. Kun Suomen koneet eivät päässeet loukkausta todentamaan niin tämäkin asia on edelleen vähintäänkin epäselvä. Jompikumpi, Suomi tai Nato on väärässä havaintoineen.

Kuvat ovat TV1:n lähetyksestä ja tekstit toisen kanavan toisen ohjelman tekstitykstestä.
Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla!
Kuvat: Pertti Manninen torstaina 2014-05-22 klo 21:12-21:15.

Oikaisu ja tarkennus: Lehden nimi on Iltalehti (2014-06-03) ja jutussa "Kaikki puoluepomot väärässä"on seuraavaa: "Eurovaalien alla Timo Soini (ps) luuli vaalitentissä, että Hornetit ehtivät ilmatilaloukkauksiin mukaan." ... "Vieressä istunut puolustusministeri Carl Haglund (r) ei Soinin tietoja korjannut eivät myöskään sisäministeri Päivi Räsänen (kd), ympäristöministeri Ville Niinistö vihr) tai pääministeri Jyrki Katainen (kok)."
Nettisanomat keskiviikkona 2014-06-04 klo 08:19.


Arkisto vuosi sitten!

Kesäkuu 2013. Vaingueur 2013 - Suomella ei ole vakuutta - Oliko vakuussotku harhautusten ketju? - Ei ole vakuutta - "Suomi sai hyvät vakuudet" (Jutta Urpilainen) - Oliko vakuussotku harhautusten ketju? - Ei ole vakuutta - Harhautusten ketju? - Sulkutilillä sisäpolitiikkaa - Suomen kansalle (Timo Soini)

  
  
  
  

Kesäkuu 2013. Vaingueur 2013 - Suomella ei ole vakuutta - Oliko vakuussotku harhautusten ketju? - Ei ole vakuutta - "Suomi sai hyvät vakuudet" (Jutta Urpilainen) - Oliko vakuussotku harhautusten ketju? - Ei ole vakuutta - Harhautusten ketju? Sulkutilillä sisäpolitiikkaa - Suomen kansalle (Timo Soini) 

Lauantai 2013-06-01. Kuvat: 
Vaingueur 2013. 
SEDAN ARDENNES C.S 0 - 1 BORDEAUX GIRONDINS. Presidentti François Hollande ojentaa pokaalin. (www.stopstream.com Let on) 00:07. 
Suomella ei ole vakuutta. 
Kuvateksti: "Suomi sai hyvät vakuudet. Näillä vakuuksilla rajataan suomalaisten veronmaksajien riskiä. Se on ollut koko meidän vakuusvaatimustemme idea", Urpilainen sanoi lokakuussa 2011 Luxemburgissa euroalueen valtiovarainministerien kokouksen jälkeen. Kokousta ennen hän keskusteli valtiovarainministereiden puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin kanssa. (Helsingin Sanomat. HS-analyysi. Petri Sajari) 09:36.
Oliko vakuussotku harhautusten ketju? 
Ilta-Sanomien mainos päivän lehdelle. (Helsingin Sanomat) 09:37.
Harhautusten ketju. 
Eurokriisi: Kreikka-vakuuksista paljastuu vähitellen uutta tietoa. Viimeksi selvisi, että vakuussopimus olikin johdannaissopimus. Vakuussopimusten mutkikas tie 2011-2013. Kuvateksti: Valtiosihteeri Martti Hetemäki joutui selittämään. miksi kaikkia Kreikka-papereita ei julkaistu heti. "Nämä uudet asiakirjat osoittavat entistä selvemmin, mitä Suomi sai ärhentelemällä vuoden 2011 ja vuoden 2012 alussa: johdannaissopimuksen neljän pankin kanssa, eikä "Kreikka-vakuuksia", jollaisina niitä mainostettiin hätäpaketteihin väsyneille suomalaisille." Financial Times. (Ilta-Sanomat. Jarmo Huuhtanen). 22:19.
Päivän meili. Ministeri Jutta Urpilainen, valtiovarainministeriö. VS Sulkutilillä sisäpolitiikkaa.
 (Iltalehti). 22:22.

Sunnuntai 2013-06-02. Kuva:
Timo Soini: Suomen kansalle. "Kappaleesta näkyy, etttä Suomi solmi tuottojenvaihtosopimuksen, prosenttiswapin, jossa nimensä mukaisesti Suomi maksaa kreikkalaispankeille prosenttiosuuden saamistaan pääomatuloista. Kreikkalaispankit puolestaan maksavat Suomelle oman prosenttiosuutensa synteettisestä Kreikka-short- järjestelystä. Siinä ydin. (Ilmoitus Helsingin Sanomien etusivulla). 09:33.

Nettisanomat. Pertti Manninen. Isonna!

Arkisto vuosi sitten!

Toukokuu 2013. Talous: Kreikan nuorten siivet

Talouskriisi leikkaa Kreikan nuorten siivet. Keskisuomalainen. Ateena STT/AFP. Tiistaina 2013-05-21 12:00. Kuva: Pertti Manninen. 


Toukokuu 2014. Kissan päivät - Hellettä yli 30 astetta!

Maanantai 2014-05-19 - N:o 1743 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 138786



Kissan päivät - Hellettä yli 30 astetta!
Maanantaina 2014-05-19 klo 09:35. Hiukan vaille 11 oli 23 astetta ja puoli kolmelta sitten tasan 30 astetta. Keski-Suomi. Laukaa. Peurunka. Kuvat Pertti Manninen.


Toukokuu 2014. Vainajien päivä. - Kiitollisuus Lue!

Sunnuntai 2014-05-18 - N:o 1742 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 138786
SDP Lue! Arkisto: Äitien päivä Lue! - Kaidalla tiellä Lue!

SDP:n puoluekokous Seinäjoella perjantaina 09.05.2014

Jutta Urpilainen ja Antti Rinne odottavat puheenjohtajavaalin tulosta.

YLE Areenan live -lähetys.
Palovarotin käynnistyy kimeästi piipaten kotona pannun kärähtäessä.
http://youtu.be/dovcUiHfvkg

Jutta Urpilainen ja Antti Rinne ovat juuri kuulleet puheenjohtajavaalin tuloksen. Rinne astelee korokkeelle ja pitää puheen ja Urpilainenkin puhuu ja kiittää.

YLE Areenan live -lähetys.
Palovarotin on käynnistynyt ja kärventynyt pannukin on kuvassa vilahtumassa.
http://youtu.be/qPivX8VAtlg

Puoluesihteeriksi valitaan Reijo Paananen, joka pitää lyhyen puheen.

YLE Areenan live -lähetys.
Palovarotin on lopettanut piippaamisen.
http://youtu.be/G3ZzfZIqB8c


Nettisanomat 2014-05-11 Radio Savo perjantaina 09.05.2014

Uutiset mm. SDP:n puoluejäsenen mielipide, Linja-autovuorojen lakkauttaminen jne.
http://youtu.be/bBYZ_CjQx0Q

Nettisanomat 2014-05-11 Radio Savo perjantaina 09.05.2014

Uutiset. Puoluekokousedustajan haastattelu.
http://youtu.be/wZEljSFq1yQ


Nettisanomat 2014-05-11 Radio Savo perjantaina 09.05.2014

Uutiset mm. SDP. Savo-Karjalan piirin puheenjohtaja Meeta Röppänen kertoo.
http://youtu.be/F-hn2SSVYP0

Nettisanomat 2014-05-11 Radio Savo perjantaina 09.05.2014

Uutiset, mm kalakukon nimisuoja.
http://youtu.be/1d9qhh8jqtY


Nettisanomat 2014-05-11 Radio Yle

Uutiset. Valko-Venäjä, valtiojohdon boikotti
http://youtu.be/POmYNlDo_fQ

Nettisanomat 2014-05-11 Radio Savo perjantaina 09.05.2014

Uutiset. Lentopallojoukkue Pielaveden Sampo pelaa puolet kotiotteluistaan Siilinjärvellä.
http://youtu.be/QLH1A2f8bZE


Järkytyksiä. Antti Rinne valittiin Sdp:n puheenjohtajaksi.

Viikkosanomat-blogi. toukokuu 10, 2014

1. Ryhdyin seuraamaan äänestyksen tulosta Ylen Areenasta ja juuri kun tulos julistettiin palovaroitin rupesi piippaamaan korkeaa ulinaansa. Rinnettä siinä näytettiin, joten arvelin hänen voittaneen kiiruhtaessani keittiöön jonne olin unohtanut kinkkusiivun ja kananmunan pannulle kärventymään.

Jostain syystä onnistuin tallentamaan tämän hässäkän mobilleni ja siinä sitten näkyy kun aukaisen ikkunaa ja ovea ja käristynyt lihasiivu ja lopulta Antti Rinnekin puhetta pitämässä. Tämä kaikki livenä.  Linkki jutun loppuun tulossa!

2. Ex-puheenjohtaja Jutta Urpilaisen kannattajat, jotkut ainakin, olivat järkyttyneitä ja pidättivät itkuaan. Mutta ei itse Jutta. Siellä hän hymyili ja näytti ettei tappio tuntunut missään. Ehkä se oli hyvä hänen itsensä kannalta, mutta ajatteliko hän yhtään kannattajiaan, Mitään empatiaa hän ei näille suonut vaan hymyili ja säteili kuin joku kone, Urpilaisen tukijoiden järkytys oli tietenkin hyväksyttävä ja aito, mutta ei enää nämä seuraavat.

3. Porvarit, siis hallituksen kokoomus peittelee järkytystään siinä tietenkään aidosti onnistumatta. Tuki Urpilaiselle ylitti oikeastaan kaikki säädyllisyyden rajat. Iltalehdessä oli kokoomuksen puoluetoimistossa kirjoitettu kolumni, joka oli laitettu Harry Harkimon nimiin, ihan signeeraauksella. Siinä ylistettiin Urpilaista. Voiko läpinäkyvämpää ”ketun häntä kainalossa” ollutta kirjoitusta enää julkaista. Kokoomus halusi lopullisesti nujertaa Sdp:n ja melkein onnistui siinä. Surkuhupaisin näytös oli siinä kun ministeri Jan Vapaavuori kertoi päivää ennen vaalia, että hallitus neuvottelee STX:n Turun telakan ostamisesta saksalaisen telakan kanssa. Yle oli kyllä tehtäviensä tasalla kun se oli onnistunut saamaan puhelinhaastattelun saksalaistelakan tiedottajalta, joka kertoi, että mitään ei oikeastaan, siis olennaista, ole ostoaikeissa tapahtunut. Tuli mieleen kyllä tämä Paavo Lipposen elintarvikevirasto-juttu.

4, HS (Helsingin Sanomat) järkyttyi myös ja kuvaili Rinteen valitsemista puheenjohtajaksi ”hypyksi tuntemattomaan”. Lehti oli julkaissut Urpilaista tukevia humpuuki-galluppeja, joiden perusteista ei tiedä kukaan muu kuin lehden toimitus, jos sekään. Täyttä roskaa ja satua, hatusta vedettyjä. Aineistoa ei kukaan pääse tutkimaan. Tänään sitten haastateltiin puolueväkeä: kolmea kokoomuksen puheenjohtajaehdokasta ja muitakin puoluejohtajia, ei Jyrki Kataista eikä Paavo Arhinmäkeä, Perussuomalaisten puoluesihteeri oli ihan paniikissa.

5. Viimeinen naula Urpilaisen arkkuun iskettiin siinä kuuluisassa lapsilisien leikkaamispäätöksessä. Sydämettömyys oli jo liian räikeä. Urpilainen ja kokoomus laskivat, että vielä tämäkin menee läpi, melkein menikin.

Eilen iltapäivällä sattumalta radio osui radio Savon taajuudelle. Siinä pohjoissavolainen puoluekokousedustaja, nainen, kertoi puhelimessa tuntojaan ja vaikkei paljastanut kumpaa oli äänestänyt kertoi muunmuassa yhden syyn Urpilaisen tappiolle. Hän kertoi, että paikallispoliitikkojen oli vaikea puolustella kuntien pakkoliitoksia, kun puolue-elimet olivat tyrmänneet pakkoliitokset.  Pakkoliitosten kannalle Sdp oli tullut jonkun pienen piirin toimesta etunenässä puheenjohtaja Urpilainen. Linkki tulossa. Jostain toisesta lähetyksestä tuli esille sekin, että  Urpilainen oli hyväksynyt ominpäin yhteisöveroa alennettavaksi enemmän kuin puolue oli hyväksynyt tehdyissä päätoksissään.

Tähän voisi lisätä sen Turun STX-telakan laivatilausten lipumisen Ranskaan. Siinähän Jan Vapaavuori väitti, ettei laittomia päätöksiä tukemisesta voi tehdä ja Urpilainen hyväksyi. Oliko silloin kysymys 30 miljoonasta eurosta, olisi vain tehty päätös ja saatu nuhteet EU:lta. Ja mitä sitten, olisi ollut ainakin Turun telakalla ollut tuhansille töitä useiksi vuosiksi.

Tähän loppuun on syytä tuoda esiin Urpilaisen perälautavertaus kuntien pakkoliitosasiassa, Eilisessä HS:ssä kuntaministeri Henna Virkkunen käyttää samaa ilmaisua, jota Jutta Urpilainen viime kesänä (2013) käytti.

Minulle kaupunkilaiselle kärryn perälauta tuo mieleen sontakuorman, jota pellolle ajettiin ja irroitettiin sitten perälauta ja kipattiin kuorma maahan. Voi olla, että toinenkin ministeri putoaa kuormasta, kun perälauta avataan, siinä sonnan mukana.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Lauantai 2014-05-10 klo 14:54-

Linkit tulossa:

Tags: ,,,

http://viikkosanomat.fi/2014/05/10/jarkytyksia-antti-rinne-valittiin-sdpn-puheenjohtajaksi/


Kiitollisuus

"Kustansin vuonna 2000 kirjasen 100 syytä olla kiitollinen. Otan sen yöpöydän laatikosta ja selaan sivuja läpi ..."

Olet selvinnyt tästä päivästä.
Monet eivät selviä, joten ennen kuin käyt nukkumaan, lausu rukous. Kiitä, että sinusta on huolehdittu tänäkin päivänä.

Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia.
Se voi kuulostaa kliseeltä, mutta se on totta. Ystävyyttä, terveyttä tai vapautta ei voi ostaa. Muista pitää niitä arvossa.

Vapaa yhteiskunta.
Maailma muuttuu. Ihmiset tulevat suvaitsevaisemmiksi, demokratia laajenee ja sananvapus kasvaa. Käytä se hyödyksesi.

Tiedät voimavarasi.
Vanhemmiten alkaa ymmärtää, että elämässä ei voi saada kaikkea haluamaansa. Tee sitä, mikä on realistista ja mahdollista, muuten voimasi ehtyvät.

Hyvät uutiset.
Ole niistä kiitollinen, oli tuija kuka tahansa ja olivat ne kuinka vähäpätöisiä tahansa.

Läheistesi myötätunto.
Se ei ole itsestään selvää. Anna sille arvoa, ilmaise kiitoksesi ja kun aika koittaa, tue ja lohduta vuorostasi heitä.

Eniten menneestä maailmasta ihminen kaipaa kiitollisuutta.

Arto Manninen

(56) Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Toukokuu. Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012. 






Kiitollisuus

En koskaan aarteita maailman 
voi palkaksi sulle kantaa,
vain sydänlämpöisen kiitoksen
näin, sun lapsesi antaa.
Zacharias Topelius

Kiitos sulle, Jumalani
armostasi kaikesta,
jota elinaikanani
olen saanut tuntea.

Kiitos sulle kirkkahista,
keväisistä päivistä.
Kiitos myöskin rakkahista,
syksyn synkistä hetkistä.

Kiitos, että rukoukset
monet, monet kuulit sä.
Kiitos, että pyynnöt toiset
eivät saaneet täyttyä.
Virren 341 alkusäkeet

(57) Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Toukokuu. Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012. 





Toukokuu 2014. Kaidalla tiellä 1 & 2



Kaidalla tiellä 1 : Aku ja Minni.
Aku Ankan taskukirja 156.

Kaidalla tiellä 2 : Hilkka ja Timo.
Ilta-Sanomat perjantaina 2.5.2014

"Pöytäkirjat paljastavat. Näin Räty tilitti poliisille seksiväitteestä.
Räty: "Hilkka hyväili päätäni ja hiuksiani"
Ahde: "En koskisi viiden metrin mitalla"

Kuva: Pertti Manninen. Isonna!


Kommentti:
Hyvä, että löytyi täyspäinen syyttäjä, joka jätti syytteen nostamatta. samaa ei voi sanoa asianajajasta, joka ei toppuutellut. Eikö Hilkka Ahde ollut oppinut mitään ex-pääministeri Matti Vanhasen sekoiluista. Ei näissä jutuissa kumpikaan asianomainen ole voittaja vaikka voittaisikin.

Nettisanomat. Pertti Manninen. Perjantai 2014-05-02 klo 23:55.

Lue myös!
2013-11-20

Ahde ja Ailus. Naiset ahdingossa. Raatelu jatkuu.

Ahde.
Oliko seksiehdotus vain ei?
Tämä kiusaamisjuttu muuttuu entistä raatelevammaksi. Nyt seuraavaksi selvitetään, samassa vai eri oikeudenkäynnissä, onko seksiä ehdoteltu. Todistustustaakka on nyt jommalla kummalla.
Kun ehdotusta ei liene nauhoitettu tullee kysymykseen henkilön tiedossa oleva käyttäytyminen. Ja sehän vasta hirveää on jos oikeuteen marssitetaan todistajaksi miehiä joille seksiä on ehdoteltu ja joiden kanssa seksiä on harrastettu.

Oikeus sitten päättää voiko tämä epäsuora todistelu jotakin todistaa ja kumman hyväksi. Todistaako se sitä, että ei yksi objekti ole voinut ehtiä näin paljon vai sitä, että hyvinkin on ehtinyt. Eikö oikeudella ole muuta tekemistä kuin tutkia tällaista paskaa.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. 2013-11-20 klo 00:20.

http://viikkosanomat.fi/2013/11/19/ahde-ja-ailus-naiset-ahdingossa-raatelu-jatkuu/

Perjantai 2014-05-02 - N:o 1740 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 138786

Yle Uutiset perjantaina 2014-05-02 18:06. Kuva: Pertti Manninen. Isonna!

Viikkosanomat-blogi:
Varmuuden vuoksi. Poliisit katkoivat punalippujen salot, kun ne eivät muuten olisi autoon mahtuneet takavarikoinnissa. Vappu 2014 Helsingissä.

Ilta-SAnomat:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288683942682.html

LAINAUS jutusta ”Poliisi julkaisi kuvat kohutuista kepeistä: Nämä olivat vappumarssilla liikaa”

”Julkisuudessa on esitetty arvostelua siitä, että eräästä autosta olisi marssialueella takavarikoitu selvästi lippusaloiksi tarkoitettuja puutankoja.

Poliisi myöntää, että asian tarkemmassa selvittelyssä on ilmennyt, että autosta haltuun otetut lippusalot eivät liittyneet anarkistien mielenosoitukseen.

Poliisi pahoittelee tapahtunutta ja palauttaa haltuun otetut lipputangot henkilöille.

Poliisi joutui katkomaan osan lipputangoista, jotta ne mahtuisivat partioautoon. Poliisi lupaa korvata katkaistut tangot. Myös yhdeltä henkilöltä pois otettu järjestyksenvalvojakortti palautetaan.”

LAINAUS LOPPUU

Iltalehdessä on seuraava kuva, jossa näitä salkoja näytetään katkovan.

Poliisi katkoi perinteiset punaliput.

Poliisi katkoi perinteiset punaliput. (ETELÄ-SUOMEN VASEMMISTONUORET)

KUVA Iltalehdessä jutussa:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/
2014050118257625_uu.shtml

Koonnut Viikkosanomat. Pertti Manninen perjantaina 2014-05-02 11:43

Tags: 
, ,
 

http://viikkosanomat.fi/2014/05/02/varmuuden-vuoksi-poliisit-katkoivat-punalippujen-salot-kun-ne-eivat-muuten-olisi-autoon-mahtuneet-takavarikoinnissa-vappu-2014-helsingissa/




"Iso tikari sydämeen eli Hilkka Ahde tyrmistyi suhdeväitteistä". Iltalehti.

"Hilkka Ahde kertoo kaiken", Ilta-Sanomat 

Keski-Suomi. Jyväskylä. Vaajakoski. Valintatalo. Kuva tiistaina 2012-03-13 14:27. Pertti Manninen.

ARKISTO 2012

Tiistai 2012-03-13

Tästä kaikki alkoi ... Kuva

HS pyytää anteeksi Ahteelta. Lue!

Anteeksipyyntö muuttui kommentiksi. Lue!

Risto Uimonen: ”Pillupoliisina toimiminen on osa yhteiskunnallisesti merkittävää keskustelua.” Lue!

Uimonen: AKT:n suhdehuhut osa merkittävää keskustelua. Lue!

KOMMENTTI:
Kun tätä STT:n välittämää uutista lukee niin siinä mainitaan kahteen kertaan ”Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja”, mutta ei yhtäkään kertaa päätoimittajan nimeä, joka on ”Mikael Pentikäinen”. Näin siis STT joko tahallaan tai tahattomasti onnistuu jättämään nimen pois jutussaan, jossa kyllä Ahteen ja Rädyn nimet mainitaan useaan kertaan! Lue!


Torstai 2014-05-01 - Työn päivä - N:o 1739 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 138786

Toukokuu 2014. Työtä kaikille! - Arkistokuva 01.05.1994.

"Työtä kaikille".  

Kuvaan liittyvä teksti vuodelta 2006: Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!


2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014

Huhtikuu 2014. Jyväskylän Saukot vs. Espoon Cetus 18-12 Aalto-Alvarissa.

Lauantaina 2014-04-26 illalla kylpylävieraat vaihtuivat vesipallonaisiin, jotka kilvoittelivat semifinaalissa SM-finaaliin pääsemiseksi. Jyväskylän Saukot oli sen verran parempi, että voitti Espoon Cetuksen 18-12 ja sitten sunnuntaina 20-15.

Kuvat: Viimeisessä aikalisässä Saukkojen valmentaja antaa viimeisiä ohjeitaan. - Viimeinen hyökkäys, jossa Saukkopelaajat pitävät pintansa - Voittaja tulee katsomoon omaisten onniteltavaksi.

Yleisöä riitti niin, että buffettikin oli kovilla. Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!


2014 Huhtikuu. Sensuuri, ennakkosensuuri ja itsesensuuri. Kolme tapausta: Harkimo (Rantasila) 1999 – Mononen (Mononen) 2012 ja Kummola (Sinivaara) 2014.

Itsesensuuri. Tapaus Harkimo.

Ennakkosensuuri. Tapaus Mononen.

Ennakkosensuuri. Tapaus Kummola.


Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta!

Sunnuntai 2013-04-21: Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! Suomalaiset Euro- ja Emu-intoilijat Ylen esittämässä dokumentissa 21:49, 21:54 ja 22:07. Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!



"Vanha lastensairaala hajoaa käsiin - Nyt kyllä raskennetaan yhdessä uusi - Lahjoita 10 - Lahjoita 20- Uusi lastensairaala - Katso ketkä jo ovat talkoissa mukana: http://www.uusilastensairaala2017.fi
"Mitä kuuluu?" Maanantai 2013-03-04 16:03. Jyväskylä. Vapaudenkatu. Paikallisterminaali. Kuva: Pertti Manninen. Laajenna!



Hirvaskankaan hirvet kierrossa. Keski-Suomi. Äänekoski. Hirvaskangas, 4-tieltä erkanevan 69-tien alussa. Tarkistamatta voi sanoa, että taiteilijan nimi on Kari Alonen. Katso " Poro matkakeskuksen edessä Kari Alosen rautailemana" sarjassa "Vararikosta vararikkoon". Kuva
http://www.nettisanomat.com/
2012/01/16/etusivu.htm

Kuva: Pertti Manninen. Tiistai 2013-05-28 12:51. Laajenna!

Arkisto. "Työtä". 01.05.1994.


Arkisto 2006. "Työtä kaikille". Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!
http://www.nettisanomat.com/
2006/05/01/etusivu.htm

 

Arkisto 2001.

SMILE
from MODERN TIMES

Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS

Music by
CHARLIE CHAPLIN

Moderately, with great warmth


SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth

AIN' - HYMY

suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01



modern times - nykyaika. kuvitelma.

http://www.nettisanomat.com/
2001/05/17/hymy.htm

 
Nettisanomat Keskiviikko  2007-04-04. "Äidin rakkaus". Helsinki. Rautatientori. Lauantai 2007-03-31 klo 11. Pertti Manninen. Kuvasarja.
http://www.nettisanomat.com/
2007/04/04/etusivu.html

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi


"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/31/viikonkuva.htm

 

SANOMASAMPO - 2014/06/04 - Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 2. - Vuosi sitten: Korkman: Soinin vakuuspuheet panettelua - Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 1. Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla! - Arkisto vuosi sitten: Suomella ei ole vakuutta Kuvasarja - Kuva. Kissan päivät - Hellettä yli 30 astetta! - Suomalaisten rahapelitottumukset - SDP:n puoluekokous Seinäjoella perjantaina 09.05.2014. Videot. Radio Savo. Audio - Kuva. Poliisi pistää punaliput säpäleiksi vappuna 2014 - Kuva. Kaidalla tiellä 1 : Aku ja Minni. - Kaidalla tiellä 2 : Hilkka ja Timo. - Hilkka Ahde ja Timo Räty - Seksiehdotusväite ei edennyt oikeuteden ratkaistavaksi. - Työtä kaikille! - Arkistokuva 01.05.1994. - Työn päivä - Jyväskylän Saukot vs. Espoon Cetus 18-12 Aalto-Alvarissa. Vuosisadan kuva - Kuva. Hirvaskankaan hirvet kierrossa - Kuva: Työtä. Vappuna 1994 - Kuva. Vanha lastensairaala hajoaa käsiin. - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - etusivu - Keskiviikko 04.06.2014 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori - Viikkosanomat - Härkää sarvista - 12.fi - Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Toimittanut Arto Manninen.

Pääministeri, Jyrki Katainen, kuvasarja, ainutlaatuinen, Timo Soini, Carl Haglund, Ville Niinistö, Päivi Räsänen, Helsingin Sanomat, Iltalehti, Yle, vaalitentti, eurovaalitentti

N:o 1745 Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-06-03, nettiin 2014-006-03 20:21 linkkejä 2014-06-03.
Oikaisu ja tarkennus 2014-06-04.
Viikonpäivä korjattu 2014-06-13.

Nettisanomat-perhe. 2014. Kävijätilasto. Päivittäiset eri kävijät. Maaliskuu 2014.

TOP 50
 
TOP
60
TOP
60
TOP
60

tammi 2014
helmi 2014
maalis
2014
huhti
2014
touko
2014
nettisanomat.com
36128
36451
44014
38901
39459
viikkosanomat.fi
*17366
17732
20643
18800
 
12.fi
15916
16480
19840
14855
16966
sanomanetti.fi
*10776
9581
13481
11556
 
sanomatori.fi
*6249
3472
4056
2901
 
sanomapark.fi
*6069
5598
7750
5982
 
helkinginsanomat.com
3338
3381
3466
3304
 
viikko.fi
3244
2863
4567
4009
 
hs27.com
3051
5192
7874
5356
 
nettimobi.com
1892
2175
3347
2613
3563
hs24.mobi
834
797
798
731
922
fy.fi
689
868
951
757
 
sanomaa.com
492
896
1093
1376
2019
wincapita.fi
*465
1135
1061
 
 
nettilehti.com
*402
1033
934
969
 
shit.fi
345
268
355
716
 
vuosisanomat.fi
333
297
392
1138
 
kuvaviikko.fi
318
228
336
846
 
sanomasampo.fi
271
243
275
778
 
venus.fi
249
230
304
452
 
helsinkiareena.fi
224
300
375
990
 
laukaansanomat.fi
187
127
9
0
 
vuosi.fi
163
152
187
695
 
let.fi
157
135
158
420
 
nettimobi.fi
152
114
168
520
 
hesansanomat.fi
139
89
241
707
 
elama.fi
125
126
145
306
 
infoinfo.fi
119
102
135
338
 
kuvala.fi
115
100
94
254
 
n1.fi
106
97
119
343
 
kuvasanomat.fi
93
87
82
 
 
sanala.fi
91
85
118
276
 
sanomamaailma.fi
91
59
41
76
 
aikala
90
66
7
0
 
sanat.fi
90
45
75
259
 
nettifoto.fi
89
0
0
0
 
jyv.fi
88
65
64
149
 
sanomakuva.fi
88
56
30
77
 
sanomo.fi
84
64
41
123
 
keskiviikko.fi
83
64
88
274
 
oppila.fi
81
65
37
0
 
helsinki-areena.fi
73
63
54
0
 
kauppasanomat.fi
66
66
70
0
 
maanantai.fi
66
64
53
249
 
sanomavideo.fi
60
49
46
104
 
raw.fi
59
60
89
245
 
12tori.fi
58
54
48
160
 
mummi.fi
57
63
68
130
 
tiistai.fi
55
49
92
245
 
sanomaviikko.fi
54
49
32
99
 
iske.fi
50
33
47
252
 
pukeva.fi
46
13
0
0
 
gagarin.fi
44
31
54
159
 
tietosanomat.fi
28
27
34
0
 
2014-02-08
* loppuvuonna 2013
111598
 
 
 
 
eduskuntatalo.fi
 
50
47
154
 
pappa.fi
 
49
72
121
 
2014-03-20
 
114415
 
 
 
hooes.fi
 
 
41
157
 
kansalaistori.fi
 
 
31
36
 
per.fi
 
 
79
114
 
sanomanet.fi
 
 
47
0
 
week.fi
 
 
31
92
 
2014-04-13
 
 
138786
 
 
digila.fi
 
 
 
43
 
iltaset.fi
 
 
 
13
 
suomisanomat.fi
 
 
 
18
 
2014-06-06
 
 
 
98487
 

Sivun alkuun!


Nettisanomat-sivuston aineistoa (03.04.2014 - 19.07.2014) nettiin tiistaina 2014-07-22.